Selecteer provincie

Wester Wognum BV 0229-573760: Betrouwbaar & Goedkope occasion kopen of huren met APK, bekijk ervaringen

Details

Adres
Westerspoor 17
1687AZ Wognum
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Wognum voor het kopen of huren van een goedkope occasion met APK? Dan bent u bij Wester Wognum BV aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan occasions van diverse merken en modellen, en allemaal voorzien van een recente APK.

Onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op eventuele mankementen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel de weg op gaan en daarom bieden wij alleen betrouwbare auto's aan.

Bij ons kunt u niet alleen een occasion kopen, maar ook huren. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld een vakantie of tijdelijke vervanging van uw eigen auto. Ook hier geldt dat al onze huurauto's voorzien zijn van een recente APK.

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en daarom staan wij altijd voor u klaar. Bekijk gerust de ervaringen van onze klanten op onze website en laat u overtuigen van onze kwaliteit en service.

Kortom, voor een betrouwbare en goedkope occasion met APK bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs om ons aanbod te bekijken en ervaar onze service zelf!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.westerwognum.nl

Wat wij doen:
Wij zijn een jong dynamisch bedrijf, welke sinds 1992 officieel bestaat. Wester Wognum is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby voor pure liefde voor autos. Hierbij moet u denken aan de degelijke Volkswagens van de types Polo, Golf, Jetta, Scirocco, Vento, Passat, Corrado, Bora, Lupo Caddy en T4 bussen, dit in de ruimste zin van het woord. En als zijtak hierbij de Fiat oldtimers met als specialisatie de legendarische Fiat 500. Deze hobby gecombineerd met geschoold personeel, en veel enthousiasme voor deze automerken maken ons, voor u als klant de ideale partner.

Tevens beschikken wij over een overvol onderdelen magazijn, een goed geoutilleerde werkplaats.
De regelmatige aanvoer van nieuwe onderdelen, autos etc.. zorgen ervoor dat wij constant voor U klaar kunnen staan.

Wester Wognum koopt en verkoopt Volkswagens in iedere conditie (van schadeautos tot in perfecte staat verkerende voertuigen)
Daarnaast repareren , onderhouden, APK keuren en het verzorgen van schadeherstel van VWs.
Indien gewenst kunnen wij bij deze werkzaamheden ook gebruikte onderdelen monteren.
Verder verkopen wij nieuwe en gebruikte VW onderdelen welke wij zonodig ook bezorgen of versturen tegen minimale tarieven.
Ook bieden wij regelmatig leuke Fiats 500 en andere oldtimers aan, waarbij U voor onderhoud en onderdelen ook bij Wester Wognum aan het juiste adres bent.

Wester Wognum is een klein en flexibel bedrijf, welke zich graag aanpast aan Uw wensen.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:30 Verder geopend na telefonische afspraak.
Dinsdag : 08:30 - 17:30
Woensdag : 08:30 - 17:30
Donderdag : 08:30 - 17:30
Vrijdag : 08:30 - 17:30
Zaterdag : 09:30 - 17:00
Zondag : geslotenDiensten:
APK keuring, Fiat 500 occassions, In- en verkoop van gebruikte en nieuwe VW/Audi onderdelen, In- en verkoop van personenautos en bedrijfswagens, Oldtimers en klassiekers, Onderhoud, reparatie en APK van alle merken, Schadeherstel, Specialisatie VW

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort garagebedrijf:
Universeel garagebedrijf