Selecteer provincie

Aad Steur Auto-Onderhoud 0229-295075: Betrouwbaar & Goedkope occasion kopen of huren met APK, bekijk ervaringen

Details

Adres
De Compagnie 56
1689AG Zwaag
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Zwaag voor het kopen of huren van een goedkope occasion met APK? Dan bent u bij Aad Steur Auto-Onderhoud aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan occasions van diverse merken en modellen, en allemaal voorzien van een recente APK.

Onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op eventuele mankementen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel de weg op gaan en daarom bieden wij alleen betrouwbare auto's aan.

Bij ons kunt u niet alleen een occasion kopen, maar ook huren. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld een vakantie of tijdelijke vervanging van uw eigen auto. Ook hier geldt dat al onze huurauto's voorzien zijn van een recente APK.

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en daarom staan wij altijd voor u klaar. Bekijk gerust de ervaringen van onze klanten op onze website en laat u overtuigen van onze kwaliteit en service.

Kortom, voor een betrouwbare en goedkope occasion met APK bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs om ons aanbod te bekijken en ervaar onze service zelf!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Een kleinbedrijf met goede service
en gunstige tarieven
Alle merken ook voor APK
tevens airco service

http://www.aadsteur.nl