Selecteer provincie

Dekker Groothandel J 06-53704421: Betrouwbaar & Goedkope occasion kopen of huren met APK, bekijk ervaringen

Details

Adres
Driestedenweg 138
1661BL De Weere
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in De Weere voor het kopen of huren van een goedkope occasion met APK? Dan bent u bij Dekker Groothandel J aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan occasions van diverse merken en modellen, en allemaal voorzien van een recente APK.

Onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op eventuele mankementen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel de weg op gaan en daarom bieden wij alleen betrouwbare auto's aan.

Bij ons kunt u niet alleen een occasion kopen, maar ook huren. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld een vakantie of tijdelijke vervanging van uw eigen auto. Ook hier geldt dat al onze huurauto's voorzien zijn van een recente APK.

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en daarom staan wij altijd voor u klaar. Bekijk gerust de ervaringen van onze klanten op onze website en laat u overtuigen van onze kwaliteit en service.

Kortom, voor een betrouwbare en goedkope occasion met APK bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs om ons aanbod te bekijken en ervaar onze service zelf!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen